Site Creator

Als iemand uw computer in het verleden al eens heeft overgenomen dan is er voor u niets nieuws onder de zon. We gebruiken een speciaal stukje software dat u moet downloaden op uw computer. Dit programma is erg klein en snel. Met deze software stelt u ons in staat om veilig contact met uw computer te maken alsof wij achter uw computer zitten. Er hoeft niemand bij u thuis te komen om dit te regelen. Meest belangrijk, u blijft zelf de ultime controle over uw eigen computer houden. U kijkt tijdens de werkzaamheden gewoon mee en kunt zelf zien dat uw belangrijke data prive blijft. Als u er reden voor vind kunt u zelf ten alle tijden de verbinding verbreken met een druk op de knop. Onze expert kan nooit zonder uw inmenging uw computer opnieuw overnemen.

1- DOWNLOAD

Download en installeer ons overnameprogramma.
U vind het programma rechts boven op onze website.

2- VERBIND

Na de installatie wordt uw computer zichtbaar in onze wachtrij. Op het moment dat u aan de beurt bent vragen wij u om toestemming om de computer over te nemen.

3- REPAREER

Wanneer u ons toegang heeft gegeven starten wij een chatsessie waarin u samen met de expert het probleem bespreekt. Nadat wij een prijsafspraak zijn overeengekomen gaat onze expert aan de slag terwijl u meekijkt. Als de expert klaar is vraagt hij u of u tevreden bent over het resultaat. U betaald middels i-deal.

ADRESGEGEVENS
Kanaaldijk 97
1831GB   Koedijk (gratis parkeren)
Leveringsvoorwaarden

CONTACT
Email: info@avc-computers.nl
Telefoon: 072-7504000
Fax: 072-7504001

OPENINGSTIJDEN WINKEL

  • Maandag GESLOTEN
  • Dinsdag t/m Vrijdag 13:00-18:00
  • Zaterdag 9:00-17:00